Decostar

Over Decostar

Decostar is een groothandel en importeur van binnen- en buitendecoratie gevestigd te Apeldoorn. Onze klanten zijn tuincentra, decoratie- en woonwinkels.

Decostar is in 2002 gestart met het importeren vanuit Azië. De verkoop verliep succesvol en enkele jaren later is Decostar uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met een groeiend team enthousiaste medewerkers. Men heeft zelfs een eigen label ontwikkeld: Countryfield.
De directie is nog altijd zelf verantwoordelijk voor de inkoop en ontwikkeling van de artikelen en reist derhalve meerdere malen per jaar naar Azië.

De artikelen van Decostar zorgen voor sfeer en karakter in het interieur. De collectie volgt actuele woontrends en zorgt voor een landelijke uitstraling. De ruim 2.500 artikelen zijn betaalbaar en vaak uit voorraad te leveren, de gunstige prijzen zorgen voor een fijn prijsje in de winkel! Tweemaal per jaar word de nieuwe voorjaar- of najaarcollectie gepresenteerd. De collectie word tussendoor regelmatig aangevuld met nieuwe hebbedingen voor binnen en buiten.

Er zijn verschillende mogelijkheden om de artikelen van Decostar in te kopen:

  • In Apeldoorn is een ruime showroom ingericht waar onze gehele collectie te vinden is.
  • Een enthousiast team van verkoopmedewerkers doorkruist het land om bezoeken aan winkels te brengen en u de collectie middels prachtige fotoboeken te laten zien.

  • U kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan onze stand op verschillende beurzen waar u gastvriendelijk word ontvangen en u direct een order kunt plaatsen.

  • Nieuw is onze webshop, speciaal ontwikkeld voor onze vaste klanten!

 

Het merendeel van onze collectie is uit voorraad te leveren. Door de groei die Decostar de afgelopen jaren heeft doorgemaakt heeft men er voor gekozen het pakken van de orders uit handen te geven en een gespecialiseerd bedrijf in te schakelen voor het voorraadbeheer en het orderpicken. Dit bedrijf is gevestigd op een andere locatie wat voor de nodige logistieke planning zorgt. Artikelen direct meenemen is hierdoor helaas niet mogelijk.

Op afspraak bent u van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn, we zorgen voor een lekkere kop koffie!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken met één van onze vertegenwoordigers? Neem dan contact op met ons kantoor:
+31(0)55-5403024 of info@decostar.nl

We helpen u graag!