AHA Inkt Tech

Klik op het logo voor bezoek website

Welkom bij AHA Inkt Tech: Importeur van Inkt Supplies

Uw groothandel voor Cartridges, te gebruiken voor Inkjet en Laser Printers. Tevens hebben wij diversen soorten fotopapier, en voor het zelf vullen van uw cartridge, Refill sets en bulk inkten met toebehoren.

AHA Inkt Tech is voor vele reeds een begrip geworden, vanwege het leveren van kwaliteit en service.

De producent INKTEC Korea levert reeds 15 jaar zijn producten over de gehele wereld en staat zelfs in Amerika als 5e grootste leverancier bekent.

De unieke INKTEC navulsystemen voor HP, CANON en LEXMARK kennen geen gelijke. INKTEC garandeert zijn kwaliteit en is vergelijkbaar met andere OEM producten. Het eindresultaat zal u verbazen. Zonder problemen kunt u uw eigen originele cartridges tot ca. 6x navullen. Daarnaast is er een uitgebreid programma met bulk inkten en toebehoren.

De MMC cartridges voor Brother, Epson, Canon en Xerox inkjet printers zijn compatible en kunnen zonder meer uitgewisseld worden. Kwaliteit en kleur worden door de fabriek gegarandeerd.

Sinds november 2001 zijn wij importeur van het merk MICROJET Taiwan. Microjet levert ons compatible cartridges voor HEWLETT PACKARD en Lexmark printers. Dit product krijgt u geleverd in de verpakking van ons eigen label. ( de Tulp )

Daarnaast kunnen wij u ook Remanufactured Cartridges ( de Tulp ) en Toners leveren met een 100% kwaliteit en omruilgarantie.

De producten welke in ons eigen label verpakt zitten, zijn van uitstekende kwaliteit. En worden goed omschreven, zodat u snel de juiste cartridge kunt vinden.

Branche:
Groothandel, Inktpatronen, Inktcartridge, Inkt navullen, Toners, Cartridgers, Online webwinkel