Mixmamas

Welkom bij Groothandel Mixmamas

MixMamas verkoopt online tafelzeil, gecoat tafellinnenhippe luiertassen, Spaanse schoenenBonfim gelukslint en dispenser-servetjes.

MixMamas is een groothandel en webshop in producten met een knipoog. Zij wil prikkelen en inspireren met vernieuwende en verrassende artikelen.

In de webshop van Mixmamas vind je kleurrijke producten om vrolijk van te worden: hip tafelzeil, nostalgische Spaanse stippenschoenen, vrolijke verzorgingstassen, ruige fietstassen.

Opvallend is de grote collectie bonfim lintjes.  Duurzaam is ons nieuwe merk Used2b: hippe tassen gemaakt van cementzakken, theezakken, autobanden en reddingsvesten.  

Bij Mixmamas vind je een enorm assortiment aan vrolijk spul. Want wij willen de zon zijn in ieders huis.  MixMamas, el sol en tu casa.  Dat wordt struinen! En shoppen natuurlijk.

MixMamas is importeur en groothandel in tafelzeil sinds 2001 dus ben je winkelier, eigenaar van een restaurant of horeca gelegenheid, organiseer je festivals of events of richt je bedrijven in?  Dan is het voordelig om bij Mixmamas tafelzeil op rol te bestellen. Indien je regelmatig grote aantallen rollen tafelzeil bestelt kunnen we een groothandelsaccount voor je aanmaken. Dan krijg je online altijd de speciale prijs die voor jou is vastgelegd. Lekker makkelijk online tafelzeil kopen. Informeer daarom naar de B2B voorwaarden van een groothandelsaccount.  

Wil jij inkopen bij MixMamas? Ga naar www.mixmamas.nl , click bovenin op de B2B knop en kies links voor registreren als nieuwe klant.  Mail daarnaast een klein verhaaltje over je bedrijf en je wensen naar wholesale@mixmamas.com

Ben je al geregistreerd?  De directe link naar de groothandel is www.wholesale.mixmamas.com

  • Minimale afname voor B2B: 6 rollen Eco tafelzeil.  
  • B2B verzendkosten: €12,50 ex BTW per bestelling binnen Nederland en naar België en Duitsland.